Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

  • 12 Noiembrie 2020 09:46
Directorul de comunicare al premierului britanic Boris Johnson a demisionat

Unul dintre principalii consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, Lee Cain, a demisionat din funcția de director de comunicare al executivului britanic și își va părăsi postul la sfârșitul acestui an, a informat miercuri seara BBC, preluat de dpa, preluat de Agerpres.

În scrisoarea sa de demisie citată de BBC, Lee Cain declară că a fost un privilegiu să lucreze pentru Boris Johnson în ultimii trei ani.

"După o analiză atentă, am demisionat în această seară din funcția de director de comunicare de la numărul 10 (Downing Street, sediul guvernului britanic - n.r.) și voi părăsi postul la sfârșitul anului", a spus el. Lee Cain a adăugat că "a fost o onoare'' să i se ceară să activeze ca șef de personal al premierului.

Oferta care i s-a făcut lui Cain de a fi șef de personal al lui Boris Johnson a iritat mai multe persoane din cercul apropiat al premierului, subliniază BBC. Lee Cain a demisionat în pofida faptului că i s-a oferit această funcție.

Potrivit BBC, actualul purtător de cuvânt al guvernului, James Slack, va prelua funcția lui Cain de director de comunicare.

Boris Johnson i-a mulțumit lui Lee Cain, "aliat și prieten adevărat", căruia "i se va simți mult lipsa".

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău