Diplome de excelență pentru reprezentanții instituțiilor media din R. Moldova, în contextul împlinirii a 75 de ani de la fondarea USM

  • 21 Iunie 16:02
Diplome de excelență pentru reprezentanții instituțiilor media din R. Moldova, în contextul împlinirii a 75 de ani de la fondarea USM

La Universitatea de Stat din Moldova (USM) a avut loc, luni, ceremonia de acordare a Diplomelor de excelență pentru reprezentanții mass-media din Republica Moldova. Evenimentul cu genericul „Gala premiilor pentru fidelitate și colaborare” a fost organizat de Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării, în contextul împlinirii a 75 de ani de la fondarea USM.

Prorectorul USM, Otilia Dandara, a apreciat parteneriatele create între Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării și instituțiile de presă, care au o contribuție importantă în procesul de formare a studenților. Decana facultății, Georgeta Stepanov, a spus că acest efort cumulat din partea mediului academic și al reprezentanților pieței muncii este apreciat și de studenți. Colaborarea dintre instituții este variată și extinsă pe tot parcursul anilor de studii, de la organizarea lecțiilor de profesionalizare, a atelierelor tematice, a lecțiilor publice, până la organizarea stagiilor de practică și solicitarea avizelor experților media la evaluarea competențelor studenților.

Printre reprezentanții instituțiilor premiate se numără Carmelia Albu, ombudsman - Compania Teleradio-Moldova; Victoria Popa, fondator, director - Gazeta de Chișinău; Valeriu Vasilică, director - Agenția de Presă IPN; Lilia Carasciuc, director executiv - Transparency International Moldova; Adrian Gheorghița, director adjunct - Camera de Comerț Americană din Moldova; Cristina Popușoi, reporter - Radio Chișinău; Nicoleta Toacă, producător - Matinalii, TVR Moldova; Natalia Gribineț-Strogoteanu, coordonatoare de proiecte - Centrul Media pentru Tineri; Natalia Sănduță, asistent manager - RISE Moldova; Igor Guzun, director - Agenția de PR și publicitate Urma ta; Viorica Zaharia, președinta Consiliului de Presă; Corneliu Comendant, designer grafic; studenții Natalia Cazacu, Diana Botnaru și Octavian Graur (anul III, FJȘC).

Diplome de excelență au fost decernate QUBO Communications – Ludmila Gurău, director de strategie; Agenției Digital Marketing, Purple Media – Elena Știubei, Senior Copywriter & Communication Strategist; Bibliotecii Municipale „Bogdan Petriceicu Hasdeu” – Mariana Harjevschi, director; Academiei de Studii Economice din Moldova – Natalia Cheradi, directorul bibliotecii științifice; Public Media Grup – Iurie Șalaru, director; Efes Moldova – Ludmila Andronic, director afaceri corporative; Misiunii Sociale Diaconia – Anna Ceban, specialist în comunicare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
34,96
Câțiva nori
Umiditate:46 %
Vint:0,45 m/s
Fri
24
Sat
21
Sun
23
Mon
26
Tue
26

Curs oficial BNM 05 August 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 21.1695 -0.0820
USD 17.8563 -0.0224
RON 4.3040 -0.0169
UAH 0.6631 -0.0034
RUB 0.2450 -0.0005
Arhivă Radio Chișinău