Diplome ale Parlamentului pentru un grup de cadre didactice. Președintele Parlamentului: „Să facem echipă comună pentru copiii noștri talentați, care să vină cu plăcere la școală”

  • 05 Octombrie 2022 20:02
Diplome ale Parlamentului pentru un grup de cadre didactice. Președintele Parlamentului: „Să facem echipă comună pentru copiii noștri talentați, care să vină cu plăcere la școală”

De ziua lor profesională, un grup de profesori din toată țara au fost distinși cu Diplome ale Parlamentului. Distincțiile le-au fost acordate de către Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în semn de apreciere și recunoștință pentru contribuție substanțială la dezvoltarea procesului educațional, profesionalism și devotament în activitate didactică, merite deosebite în formarea și educarea noilor generații.

În mesajul adresat, Președintele Parlamentului a felicitat cadrele didactice și manageriale pentru faptul că reprezintă un model pentru societate și le-a mulțumit pentru munca foarte complicată depusă în a crește personalități. „Cunosc nu din rapoarte și note informative condițiile în care munciți, iar în persoana mea și a colegilor pedagogi din Parlament aveți toată susținerea pentru ca munca dumneavoastră să devină mai plăcută și mai apreciată. Să facem echipă comună pentru copiii noștri talentați, care să vină cu plăcere la școală”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, pedagog de profesie, în mesajul din cadrul ceremoniei de acordare a diplomelor Parlamentului.

Cadrele didactice au adresat mulțumiri pentru aprecierea muncii lor, precum și pentru faptul că la nivelul instituției parlamentare este promovată excelența în educație.

Astăzi este marcată Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ și Ziua mondială a educației.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău