Dinu Plîngău: Platforma DA revine în forță în viața politică din Rep. Moldova

  • 11 Iulie 2022 08:08
Dinu Plîngău: Platforma DA revine în forță în viața politică din Rep. Moldova

Platforma Demnitate și Adevăr revine în forță în viața politică din Republica Moldova. Partidul politic și-a lansat noul brand – culoarea albastră – și a aprobat echipa Biroului Politic Național. Despre aceasta a anunțat președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, la conferința de presă organizată după ședința Consiliului Național Politic, transmite IPN.

Din echipa nouă a Biroului Politic Național face parte Liviu Vovc care a fost desemnat în funcția de secretar general al Platformei. Vicepreședinții formațiunii au devenit Chiril Moțpan, Iana Stanțieru, Lilia Tănase. Din Biroul Politic mai face parte președintele-fondator – Andrei Năstase, precum și alți activiști ai formațiunii.

Potrivit lui Dinu Plîngău, a fost actualizat programul politic al Platformei. A fost discutată situația politică din țară, precum și poziționarea strategică a partidului. „Platforma DA revine în forță în viața politică din Republica Moldova, asumându-și obiectivul care a fost validat de Congresul Național al Partidului și anume – readucerea Platformei DA în primul plan al vieții politice a Moldovei și transformarea partidului în principala alternativă politică de centru dreapta”, a declarat președintele partidului.

Consiliul Național Politic a luat decizia de a actualiza Liga Aleșilor Locali ai Platformei DA pentru a pregăti oferta politică și electorală pentru alegerile locale din anul 2023.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
16,07
Cer fragmentat
Umiditate:98 %
Vint:6,69 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău