Din 16 septembrie, semnăturile electronice calificate se eliberează în cadrul tuturor centrelor multifuncționale ale ASP

  • 16 Septembrie 16:50
Din 16 septembrie, semnăturile electronice calificate se eliberează în cadrul tuturor centrelor multifuncționale ale ASP

Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu ziua de astăzi, 16.09.2024, semnăturile electronice calificate se eliberează în cadrul tuturor centrelor multifuncționale ale ASP.

Potrivit ASP, serviciul este prestat doar persoanelor fizice.

„Având o semnătură electronică calificată, cetățenii pot semna documente electronice, care au aceeași valoare juridică cu semnătură olografă. Totodată, semnătura electronică calificată oferă posibilitatea de a accesa la distanță informații utile din Cabinetul personal al cetățeanului (mcabinet.gov.md) și obține diverse servicii digitale din Portalul serviciilor publice (servicii.gov.md)”, se arată în comunicatul emis de ASP. 

Agenția Servicii Publice încurajează cetățenii să-și perfecteze o semnătură electronică calificată pentru a beneficia de oportunitățile pe care aceasta le oferă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:6,17 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău