Sergiu Sîrbu a fost citat la Procuratură pentru a fi audiat într-un dosar penal deschis pentru corupție

  • 28 Ianuarie 10:57
Sergiu Sîrbu a fost citat la Procuratură pentru a fi audiat într-un dosar penal deschis pentru corupție

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost citat pentru această dimineață la Procuratură pentru a fi audiat într-un dosar penal deschis pentru corupție. El a declarat, după audieri, că dosarul pe numele său ar fi unul politic, iar la baza acestuia s-ar afla un denunț făcut de un politician, după cum scrie Deschide.md. Sergiu Sârbu nu a dat, însă, nici un nume.

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost citat pentru această dimineață la Procuratură pentru a fi audiat într-un dosar penal deschis pentru corupție.

El a declarat, după audieri, că dosarul pe numele său ar fi unul politic, iar la baza acestuia s-ar afla un  denunț făcut de un politician, după cum scrie Deschide.md. Sergiu Sârbu nu a dat, însă, nici un nume.

Într-o apariție televizată, Sergiu Sârbu menționa că ar putea fi reținut de organele de drept la următoarea ședință a Parlamentului.

"În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească, cea "decapturată" și "depolitizată"! …merg la procuratură, ca să dau explicație unor procurori care vor să îi credem că ei nu au nicio legătură cu politicul și cu politicienii. Să vedem! Deși am dubii, cum zic juriștii rezonabile, așa cum fac de fiecare dată o să merg pe prezumția nevinovăției în privința procurorilor și o să cred că e pură coincidență această audiere care vine exact când agenda politică e atât de încordată. Chiar vreau să cred că procurorii se supun doar legii și nu comenzilor politicienilor.

Au o vorbă moldovenii, capul plecat sabia nu-l taie. Dar nici soarele nu-l vede! Cu detalii voi reveni!

P.S. Eu cerere de aderare la alt partid nu scriu", a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că zilele trecute procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a confirmat că deputatul este cercetat penal, dar a menționat că nu va cere arestarea acestuia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
23
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:3,1 m/s
Sat
24
Sun
22
Mon
16
Tue
17
Wed
19

Curs oficial BNM 11 Iulie 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.4633 -0.0000
USD 17.1929 -0.0000
RON 4.0207 -0.0000
UAH 0.6382 -0.0000
RUB 0.2429 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău