DEZVĂLUIRI. Voronin ar fi primit asigurări de la Filat și Lupu

  • 01 Aprilie 2015 13:01
DEZVĂLUIRI. Voronin ar fi primit asigurări de la Filat și Lupu

Vladimir Voronin a declarat astăzi într-o conferință de presă că, înainte de votarea Guvernului Gaburici, a primit asigurări de la liderii fracțiunilor PLDM și PD că patru miniștri din guvernul Gaburici vor fi demiși în decurs de două luni după învestire.

”Sunt subliniați acei miniștri pe care noi la ședința fracțiunii am spus că nu îi acceptăm ca miniștri. Liderii PLDM și PD ne-au dat asigurări că pe parcurs de două luni aceste persoane nu vor fi în funcția de miniștri”, a declarat Voronin.
 
El a precizat că este vorba de Oleg Efrim, care nici nu a fost propus până la urmă în funcția de ministru; ministrul apărării Viorel Cibotaru; ministrul mediului Sergiu Palihovici; ministrul Educației Maia Sandu și cel al Tineretului și Sportului, Serghei Afanasenco.
 
Anterior, într-o emisiune televizată, liderul comuniștilor a spus că are ”întrebări” față de Ministerul Economiei și cel al Afacerilor Externe.
 
Amintim că PCRM a votat alături de PLDM și PD învestirea guvernului condus de Chiril Gaburici, deși nu formează o coaliție oficială cu cele două formațiuni.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,74
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău