Deschiderea Transfăgărășanului, amânată din cauza fenomenelor meteo

  • 29 Iunie 2018 14:57
Deschiderea Transfăgărășanului, amânată din cauza fenomenelor meteo

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, având în vedere avertizarea meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie care anunță Cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe județe, printre care și județul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, a anunțat, vineri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică și ploi abundente reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărășanului. Precizăm că CNAIR va deschide acest sector de drum după îmbunătățirea condițiilor meteorologice și verificarea stării drumului, astfel încât să fie îndeplinite condițiile de siguranță pentru cei care aleg acest traseu”, se menționează într-un comunicat al CNAIR.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să respecte restricțiile impuse temporar pe perioada afectată de fenomenele meteorologice din această perioadă.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău