Deschide.md | Socialistul, prins cu o valiză de droguri în apartament, trimis în arest la domiciliu de către judecătorii de la Ciocana

  • 23 Septembrie 2021 11:40
Deschide.md | Socialistul, prins cu o valiză de droguri în apartament, trimis în arest la domiciliu de către judecătorii de la Ciocana

Liderul tineretului socialist din sectorul Botanica al capitalei, membrul Consiliului Republican al „Gărzii Tinere” (organizația de tineret a PSRM), Ivan Statnîi, care a fost reținut la sfârșitul lunii August, pentru „contrabanda și comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online”, a fost trimis în arest la domiciliu, scrie deschide.md.

Sursa citată scrie că Ivan Statnîi a fost eliberat ieri, 22 Septembrie, din Penitenciarul Nr.13, și trimis în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de către Sergiu Bularu, judecătorul de instrucție de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Aceleași surse au ținut să adauge că mandate de arest la domiciliu au fost emise și pentru ceilalți doi membri ai grupării care ar fi fost condusă de Statnîi.

Solicitat telefonic, Emil Gaitur, purtătorul de cuvânt al PCCOCS, nu a binevoit să răspundă la apelurile reporterilor Deschide.MD pentru confirma informația, sau pentru a comunica dacă procurorii au contestat decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Amintim că la începutul lunii curente IGP a emis un comunicat cu privire la reținerea a trei persoane într-un dosar  pentru „contrabanda și comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online” pe  teritoriul mun.Chișinău, unul dintre aceștia fiind liderul grupării, Ivan Statnîi, un tânăr de 21 de ani, membru activ al PSRM și Gărzii Tinere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău