Deputații se întrunesc mâine în ședință plenară. Biroul permanent a aprobat subiectele care vor fi examinate în următoarele două săptămâni

  • 03 Martie 2021 15:17
Deputații se întrunesc mâine în ședință plenară. Biroul permanent a  aprobat subiectele care vor fi examinate în următoarele două săptămâni

Mâine, 4 martie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 10.00.

Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit astăzi în ședință, în cadrul căreia a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni.

Deputații  vor examina mai multe proiecte de lege și hotărâri, inclusiv proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Comisiei ”Laundromat”, ș.a.

Sunt planificate audierea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere, precum și audieri parlamentare privind situația de la complexul sportiv ”Chișinău Arena”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău