Deputații se întrunesc joi în ședință. Va fi examinată modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2021

  • 24 Noiembrie 2021 16:59
Deputații se întrunesc joi în ședință. Va fi examinată modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2021

Parlamentul va examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent, în ședința plenară din 25 noiembrie. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, proiectul ordinii de zi a ședințelor plenare din perioada 25 noiembrie – 3 decembrie.

Astfel, deputații vor examina, mâine, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent la cererea prim-ministrei Natalia Gavrilița, în scopul neadmiterii sistării livrării gazelor naturale, potrivit unui comunicat al Legislativului.

De asemenea, vor fi dezbătute proiectele legii bugetului de stat pentru anul 2022, legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor și legii fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală pe anul 2022, precum și politica fiscală și vamală.  

În lectura a doua vor fi examinate mai multe proiecte, inclusiv, cu privire la investigarea accidentelor și incidentelor în transporturi, cu privire la ajutorul social,  privind compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale și modificarea Codului navigației maritime.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău