Deputații PAS reclamă îngrădirea gravă a drepturilor opoziției în Parlament. „A avut loc o situație rușinoasă”

  • 13 Februarie 2020 11:02
Deputații PAS reclamă îngrădirea gravă a drepturilor opoziției în Parlament. „A avut loc o situație rușinoasă”

Deputații fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate susțin că în Parlament se îngrădesc în mod grav drepturile opoziției.

Într-o conferință de presă, unul dintre liderii PAS, Mihai Popșoi, a denunțat această situație. El s-a referit la o propunere a conducerii Parlamentului, prin care în sala de conferințe ar urma să aibă acces doar deputații, nu și cetățenii sau unii experți.

Ieri la ședința Biroului Parlamentului a avut loc o situație rușinoasă. Conducerea Parlamentului a venit cu o propunere de regulament prin care în sala de conferințe a Parlamentului să se permită doar prezența deputaților. Deci, Doamne ferește să aducă aici un cetățean sau un expert. Prin acest demers nu se îngrădește doar dreptul opoziției, dar și al cetățenilor. Colegii socialiști nu au nevoie de această platformă, ei au un ditamai holding mediatic. Acest Parlament nu este al lui Dodon, al doamnei Greceanîi, este al cetățenilor(…) Poporul, spre deosebire de Dumnezeu, poate bate și cu bățul” , a spus Mihai Popșoi.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău