Deputații Partidului Șor au fost sancționați pentru absențe nemotivate de la ședințele Parlamentului

  • 02 Decembrie 2022 10:50
Deputații Partidului Șor au fost sancționați pentru absențe nemotivate de la ședințele Parlamentului

Deputații Fracțiunii parlamentare Partidul ȘOR, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Petru Jardan și Denis Ulanov, dar și deputatul Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Constantin Starîș, au fost sancționați pentru absențe nemotivate de la ședințele Parlamentului, transmite Radio Chișinău.

 
În vederea respectării prevederilor art. 131 din Regulamentul Parlamentului, adoptat prin Legea nr. 797/1996, pentru absența fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la ședințele Parlamentului și ale comisiilor permanente, au fost sancționați, prin reținerea a 75% din salariu și din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport, deputații Fracțiunii parlamentare Partidul ȘOR, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Petru Jardan și Denis Ulanov.
 
La fel, a fost sancționat și deputatul Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Constantin Starîș, pentru absență fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la trei ședințe ale comisiei permanente din care face parte, prin reținerea a 50% din salariu și din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport, se arată în comunicatul Parlamentului.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău