Deputații „independenți” ai lui Șor, nu primesc salarii de la Parlament, deoarece lipsesc neîntemeiat de la ședințele plenare

  • 01 Decembrie 2023 11:52
Deputații „independenți” ai lui Șor, nu primesc salarii de la Parlament, deoarece lipsesc neîntemeiat de la ședințele plenare

Deputații din fostul partid Șor Marina Tauber, Reghina Apostolova, Petru Jardan, Denis Ulanov și Vadim Fotescu nu primesc salarii. După cum transmite "INFOTAG", președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat acest lucru joi, 30 noiembrie.

 Potrivit acestuia, acești deputați sunt considerați independenți", dar lipsesc neîntemeiat de la ședințele plenare.

„Nu sunt prezenți la ședințe - toate plățile au fost oprite. Nu vom cheltui un ban din banii contribuabililor pe acești membri ai grupării criminale organizate Șor", a spus Grosu.

El a reamintit că Ilan Șhor a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Acesta se ascunde în străinătate, dar, potrivit lui Grosu, continuă să facă politică de la distanță, manipulând acești deputați".

„Probabil că primesc instrucțiuni de la Kremlin să inventeze tot felul de aberații. Îmi pare rău. Nu sunt de capul lor, credeți-mă. Ei primesc instrucțiuni de la superiorii lor (de la Moscova - "I.")", a spus Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:22 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău