Deputați PSRM au mers la Moscova, unde s-au întâlnit cu reprezentanții partidului „Rusia Unită”

  • 04 Aprilie 2023 09:32
Deputați PSRM au mers la Moscova, unde s-au întâlnit cu reprezentanții partidului „Rusia Unită”

O delegația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, condusă de Vlad Batrîncea, a avut o întrevedere cu reprezentanții partidului lui Vladimir Putin, ”Rusia Unită”. Întrevederea a avut loc la oficiul Comitetului Executiv Central al partidului, la Moscova, arată un comunicat al PSRM.

Potrivit sursei citate, participanții la dialog au convenit să dezvolte proiecte educaționale comune care să contribuie la consolidarea importanței social-politice a partidelor.

Pe 8 iunie 2017, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și partidul ”Rusia Unită” au semnat un acord de colaborare.

Amintim că pe 24 februarie 2022, Rusia a invadat și a ocupat părți din Ucraina, într-o escaladare majoră a războiului ruso-ucrainean, care a început în 2014. Invazia s-a soldat cu sute de mii de morți de ambele părți și a dus la cea mai mare criză a refugiaților din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

De asemenea, Rusia duce împotriva Republicii Moldova un război hibrid, în încercarea de a destabiliza situația social - politică.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău