Deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova, înscrise în cursa electorală pentru funcția de consilier municipal la Orhei

  • 20 Septembrie 2019 09:13
Deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova, înscrise în cursa electorală pentru funcția de consilier municipal la Orhei

Deputatele Partidului „Șor” Marina Tauber și Reghina Apostolova, care au fost reținute pe 16 septembrie, au fost înscrise în cursa electorală pentru funcția de consilier municipal la Orhei, informează radioorhei.info.

Potrivit sursei citate, înscrierea, pe primele două locuri în lista candidaților Partidului „Șor” s-a făcut în cadrul ședinței CECE municipală Orhei nr.25/1 din amiaza zilei de miercuri, 18 septembrie. La ședință ar fi fost prezenți patru dintre cei șapte membri ai organului electoral, după cum a relatat secretara CECE, Anastasia Țurcan. Reprezentanții CECE Orhei au refuzat să ofere mai multe informații. 

Radioorhei.info amintește că prin aceeași metodă a candidării în alegerile locale, în 2015 s-a reușit elberarea lui Ilan Șor din arestul la domiciliu în care acesta se afla în primul său dosar privind „furtul miliardului”. 

Menționăm că Reghina Apostolova și Marina Tauber au fost lipsite, pe 16 septembrie, de imunitate parlamentară de către deputați în urma solicitărilor în acest sens venite din partea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Reghina Apostolova se află sub control judiciar, iar Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău