Deputata Victoria Cazacu a fost exclusă din PAS. Ea spune că este denigrată și refuză să-și depună mandatul

  • 03 Aprilie 12:12
Deputata Victoria Cazacu a fost exclusă din PAS. Ea spune că este denigrată și refuză să-și depună mandatul

Biroul Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat pe 3 aprilie despre excluderea din partid a Victoriei Cazacu, a cărei fiică este vizată într-o schemă de corupție la Aeroport. Totodată, partidul a solicitat încă o dată Victoriei Cazacu să-și depună mandatul de parlamentar.

Biroul Permanent Național al PAS anunță despre excluderea din partid a Victoriei Cazacu. Totodată, solicităm repetat depunerea mandatului primit de la alegătorii PAS în scrutinul parlamentar din iulie 2021. PAS și-a asumat lupta împotriva corupției drept principiu de bază și nu va tolera asemenea cazuri în interiorul partidului”, au comunicat reprezentanții PAS pe rețelele de socializare.

Deputata Victoria Cazacu, a cărei fiică este cercetată într-un dosar de corupție la Aeroport, a venit cu o primă reacție, după ce Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a exclus-o din rândurile formațiunii, solicitându-i să-și depună mandatul. Parlamentara a declarat pentru Europa Liberă că nu intenționează să dea curs „tentativelor de denigrare și intimidare” și că va rămâne deputat neafiliat.

Victoria Cazacu a declarat pentru sursa citată că excluderea ei din partid a venit ca reacție la refuzul de a-și depune mandatul de deputat la solicitarea președintelui Parlamentului și liderului PAS, Igor Grosu.

Ea susține că fiica sa nu a fost reținută și a amintit despre importanța prezumției nevinovăției. Cazacu spune că nu-și va depune mandatul și va rămâne deputat neafiliat „până la elucidarea tuturor circumstanțelor”.

„Nu voi da curs tentativelor de denigrare și intimidare”, a declarat Victoria Cazacu, potrivit sursei citate.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:4,12 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
17
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău