Deputat PAS, despre decizia Londrei de a transfera R. Moldova banii reținuți de pe conturile fiului ex-premierului Vlad Filat

  • 20 Februarie 2021 12:57
Deputat PAS, despre decizia Londrei de a transfera R. Moldova banii reținuți de pe conturile fiului ex-premierului Vlad Filat

Deputatul Partidului “Acțiune și Solidaritate”, Sergiu Litvinenco a comentat anunțul autorităților din Marea Britanie de a transfera Republicii Moldova aproape jumătate de milion de lire sterline, bani reținuți de pe conturile lui Luca Filat, fiul ex-premierului Vlad Filat.

Deputatul PAS s-a întrebat retoric, într-o postare pe Facebook, cum este posibil ca instituțiile din alte state să recupereze bani furați de la cetățenii Republicii Moldova, pe când instituțiile de stat din țara noastră – care sunt plătite din banii cetățenilor noștri- să nu recupereze măcar un bănuț din banii furați de atâția ani.

"Ce fel de instituții are această țară? Pentru ce le mai finanțăm dacă nu sunt în stare să facă absolut nimic"? s-a întrebat retoric Sergiu Litvinenco.

El a menționat despre necesitatea unei reforme a statului, în primul rând, o resetare a modului de funcționare a instituțiilor acestui stat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău