Deputat: După ce Igor Dodon ne-a ros urechile cum „în această campanie eu nu voi ataca și nu voi rosti numele oponenților mei”, s-a dezlănțuit dedicându-i Maiei Sandu o conferință de presă cu o grămadă de minciuni

  • 03 Noiembrie 2020 13:52
Deputat: După ce Igor Dodon ne-a ros urechile cum „în această campanie eu nu voi ataca și nu voi rosti numele oponenților mei”, s-a dezlănțuit dedicându-i Maiei Sandu o conferință de presă cu o grămadă de minciuni

Deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), a venit cu o reacție la acuzațiile aduse astăzi într-o conferință de presă de către candidatul la prezidențiale, Igor Dodon, la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu.

„Dodon pur și simplu nu este capabil să se țină de cuvânt. De nici o promisiune, cât de mică ar fi. Promite și calcă cuvântul peste doar câteva săptămâni. După ce ne-a ros urechile cum „în această campanie eu nu voi ataca și nu voi rosti numele oponenților mei, nu vor vorbi despre ei, voi vorbi despre programul meu”, azi s-a dezlănțuit dedicându-i Maiei Sandu o conferință de presă cu o grămadă de minciuni. Pentru ce să promiți o așa tâmpenie, să faci din asta subiect de campanie? Da, a fost o promisiune tâmpită și inutilă, dar a făcut-o și repetat-o nu o singură dată. Eu știu așa - mai bine nu promiți, decât să promiți, iar după asta să îți calci cuvintele în picioare în fața întregii țări.Amintiți-mi vă rog, cum se numește persoana care promite și nu face?”, a declarat Dumitru Alaiba, într-o postare pe Facebook. 

Igor Dodon și-a început campania electorală pentru turul doi al scrutinului prezidențial cu acuzații dure, aduse contracandidatei sale, Maia Sandu. Într-un briefing, candidatul independent la prezidențiale, susținut de Partidul Socialiștilor, a avertizat alegătorii ”să se gândească” ce se va întâmpla în Republica Moldova dacă Maia Sandu va ajunge președinte.

Igor Dodon a acuzat-o pe contracandidata sa că ar fi închis școli și că atunci când a fost la guvernare nu a pregătit sistemul medical pentru pandemie, chiar dacă pandemia de COVID-19 a început 6 luni mai târziu. Atacuri au fost lansate și pe linia geopolitică. Igor Dodon susține că Maia Sandu va cere bani de la europeni și nu va putea să negocieze cu Rusia, pentru că a numit-o stat agresor. În schimb, Igor Dodon, promite că „nu va închina Republica Moldova nici rușilor, nici românilor” și consideră că votul diasporei în aceste alegeri nu trebuie să fie unul decisiv. 

Partidul „Acțiune și Solidaritate” (PAS) a venit cu o reacție la acuzațiile aduse de candidatul la prezidențiale, Igor Dodon, la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu.

Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră. Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul”, a declarat PAS, într-un comunicat. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău