Demisii și numiri la Guvern | Un nou șef la Poliția de Frontieră

  • 04 Decembrie 2019 15:43
Demisii și numiri la Guvern | Un nou șef la Poliția de Frontieră

Guvernul a decis astăzi numirea și demiterea mai multor angajați din funcții. Astfel, Rosian Vasiloi a fost înlocuit la șefia poliției de Frontieră de Corneliu Groza, fost șef al Direcției de Poliție din Chișinău.

Cabinetul de miniștri a aprobat demisia Veronicăi Sirețeanu din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Totodată, a fost aprobată demisia lui Andrei Ciornîi, care a exercitat funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii. Această poziție a fost ocupată de către Iulian Postică.

Guvernul a aprobat rechemarea lui Gheorghe Leucă din funcția de ambasador în Azerbaidjan și a lui Dumitru Solocan din funcția de ambasador în Portugalia. Ei au fost numiți secretari de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. De asemenea, a fost rechemată Inga Ionesii din funcția de ambasadoare în Estonia. Acum o săptămână ea a fost numită viceprimar al municipiului Chișinău.  

Secretar de stat la Ministerul Educației au fost numiți Andrei Chistol și Natalia Grâu.  Marina Golovaci a fost numită secretară la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină a fost numită  Angela Belobrov.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău