Declarația PLDM referitor la criza politică declanșată de demiterea Guvernului Sandu

  • 12 Noiembrie 2019 13:29
Declarația PLDM referitor la criza politică declanșată de demiterea Guvernului Sandu

Partidul Liberal Democrat din Moldova își exprimă dezamăgirea profundă față de prestația coaliției PSRM-ACUM, care la nici șase luni de la creare s-a destrămat prin demiterea Guvernului, potrivit unui comunicat emis de formațiune.

Liberal-democrații susțin, în acest context, că În acest fel, partidele din arcul guvernamental s-au comportat iresponsabil, fiind incapabile pentru un dialog politic matur. „Astăzi, ele au demonstrat că, totuși, interesele de partid prevalează asupra angajamentelor asumate în fața oamenilor și a partenerilor externi. Acestea au preferat să lupte pentru fotolii, și nu pentru oameni, lăsând
țara fără buget în prag de iarnă, antreprenorii fără predictibilitate fiscală, pensionarii fără garanții sociale”, susțin reprezentanții PLDM.

Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către toți actorii politici din forul legislativ suprem să se așeze la masa negocierilor și
să găsească un consens pentru a evita aprofundarea crizei politice și alunecarea Republicii Moldova în haosul incertitudinii și al instabilității.

Menționăm că astăzi deputații PSRM și PD au acordat vot de neîncredere Guvernului Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău