De Valentine’s Day și Dragobete, CFR vine cu…Drag-Oferte: „Plimbați-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi!”

  • 10 Februarie 2018 15:52
De Valentine’s Day și Dragobete, CFR  vine cu…Drag-Oferte: „Plimbați-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi!”

În luna iubirii, pentru zilele de 14 și 24 februarie 2018, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți/parteneri de călătorie cu trenul.

Prin oferta „Plimbați-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută și în aceeași zi. În plus, îndrăgostiții curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Așadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-și declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet.

Cei hotărâți pot face chiar și cereri în căsătorie. Mesajele/ declarațiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
-0,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:4,63 m/s
Mon
1
Tue
3
Wed
4
Thu
7
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău