De astăzi, elevii au revenit la școală

  • 11 Mai 2021 11:03
De astăzi, elevii au revenit la școală

Începând cu astăzi, 11 mai, procesul educațional cu prezență fizică a elevilor a fost reluat. Totodată, măsurile anti-epidemiologice rămân în vigoare, iar în cazul unei componențe mari a clasei, în unele instituții se va activa în două schimburi. Informația a fost comunicată de șeful interimar al Direcției educație, tineret și sport din municipiul Chișinău, Andrei Pavaloi, la ședinta săptămânală a primăriei, transmite IPN.

Potrivit lui, tot de azi, și activitățile extra-școlare sunt organizate cu prezență fizică. Competițiile sportive vor putea fi organizate și ele, însă doar în aer liber. La fel, își reiau activitatea și centrele de tineret, dar cu grupe de maxim 20 de tineri, a mai spus Andrei Pavaloi.

În legătură cu înscrierea copiilor în școli, primarul capitalei, Ion Ceban, a menționat că la grupul de lucru care va monitoriza înscrierea în școli se pot alătura consilieri municipali din diverse fracțiuni, dar și reprezentanți ai societății civile. Andrei Pavaloi a precizat că ordinul privind componența grupului de lucru va fi emis astăzi, după ce va fi consultat cu primarul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău