Dansatorii moldoveni au revenit cu șapte medalii de la German Open Championship 2016

  • 16 August 2016 09:18
Dansatorii moldoveni au revenit cu șapte medalii de la German Open Championship 2016

Șapte medalii – una de aur, două de argint și patru de bronz – au câștigat sportivii din Moldova la German Open Championship, care a avut loc la Stuttgart, Germania, în perioada 9 – 14 august, transmite IPN.

La WDSF GrandSlam Latin / Federația Mondială de Dans Sportiv GrandSlam Latin/, locul 1 a fost ocupat de perechea Gabriele Goffredo și Anna Matus din Moldova. Argintul a fost câștigat de perechea Iaroslav Zara și Valeria Gumeniuc la GOC Youth 10-Dance /Campionatul Deschis al Germaniei: Tineri - 10 dansuri/. A doua medalie de argint a fost obținută de perechea Bogdan Ursoi și Arina Romanenco la GOC Juveniles I Standard /Campionatul Deschis al Germaniei: Juvenili I - Standard/.

Cuplul Bogdan Ursoi și Arina Romanenco au luat și o medalie de bronz la GOC Juveniles I 6-Dance. A doua medalie de bronz a fost câștigată de către perechea Vladimir Cebanu și Sofia Chiorescu la GOC Juveniles II 8-Dance. Perechea Vladislav Untu și Alexandrina Olteanu a  obținut bronzul la  GOC Junior II Latin și GOC Junior II 10-Dance.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:3,09 m/s
Mon
17
Tue
19
Wed
16
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău