Daniel Vodă: În Republica Moldova avem surse toxice de informare de sorginte estică, care răspândesc falsuri absolut incredibile

  • 18 Octombrie 09:47
Daniel Vodă: În Republica Moldova avem surse toxice de informare de sorginte estică, care răspândesc falsuri absolut incredibile

„În Republica Moldova, pe lângă faptul că avem surse credibile, demne, din care ne putem informa, avem și surse toxice, de propagandă, care sunt de sorginte estică, vin de la Kremlin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului Republicii Moldova, Daniel Vodă, la emisiunea Interviuri matinale de la Radio Chișinău.

Oficialul a precizat că narațiunile false răspândite de Kremlin în Republica Moldova, la care nimeni nu s-ar fi gândit în urmă cu 5-10 ani. sunt „absolut incredibile”.

Aceste falsuri se rostogolesc cu intenția de a manipula, de a induce frica, cu scopul de a induce ideea că moldovenii nu vor reuși și că Republica Moldova nu își va atinge niciodată scopul”, a spus Daniel Vodă.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a menționat că toți cetățenii Republicii Moldova își doresc să trăiască într-o țară liberă, unde domnește pacea.

Sub un steag fals al păcii, vedem multe mesaje răspândite de dezinformatori care răspândesc frica. Nicio alegere bună nu reiese din sentimentul de frică”, a precizat Daniel Vodă.

Ediția integrală a emsiunii „Interviuri matinale” de la Radio Chișinău o puteți urmări în continuare.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău