Daniel Vodă, campanie de promovare a referendumului la Comrat „Suntem uniți pentru o Moldovă pașnică, o Moldovă prosperă, o Moldovă în care fiecare cetățean este respectat”

  • 08 Iunie 17:55
Daniel Vodă, campanie de promovare a referendumului la Comrat „Suntem uniți pentru o Moldovă pașnică, o Moldovă prosperă, o Moldovă în care fiecare cetățean este respectat”

Circa 2 000 de persoane din Comrat au fost informate despre campania „PENTRU aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană” în cadrul referendumului constituțional din 20 octombrie 2024. La vizita în sudul țării au participat reprezentanți ai Guvernului, Președinției, oficiali și voluntari, informează MOLDPRES.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a subliniat că voluntarii și oficialii au vorbit cu locuitorii din regiunea de sud a țării despre avantajele integrării europene.

„Suntem astăzi în municipiul Comrat, unde continuă campania de informare pentru referendum. Am fost foarte surprins de bunăvoința tuturor oamenilor de a adresa întrebări și de a discuta despre plusurile, minusurile și avantajele integrării europene pentru Republica Moldova. Astăzi am înțeles că suntem toți uniți pentru o Moldovă pașnică, o Moldovă prosperă, o Moldovă în care fiecare cetățean este respectat, indiferent de limba vorbită: română, rusă, ucraineană sau găgăuză”, a spus Daniel Vodă.  

Acesta a remarcat că acțiunea de informare continuă în toată țara și este în desfășurare în mai multe localități ale Republicii Moldova. Astfel, persoanele se pot alătura și deveni voluntari pe platforma www.pentru.md.

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova și referendumul republican constituțional se vor desfășura pe data de 20 octombrie curent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
28,24
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:5,66 m/s
Sat
27
Sun
27
Mon
24
Tue
25
Wed
26
Arhivă Radio Chișinău