Cursă extremă cu obstacole pe traseul moto de la Schinoasa

  • 05 August 2018 08:29
Cursă extremă cu obstacole pe traseul moto de la Schinoasa

În premieră în Republica Moldova, duminică, pe 5 august, se va desfășura cursa extremă cu obstacole – Glodiator Mud Race. Evenimentul va avea loc pe traseul moto de la Schinoasa.

Competiția este considerată printre cele mai dificile și periculoase din lume. Participanții vor trebui să parcurgă distanța de 5 km, trecând printr-un șir de obstacole cu noroi, șanțuri și sârmă ghimpată, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, Glodiator Mud Race este o cursă deschisă, la care pot participa atât cetățeni moldoveni, cât și cei veniți din străinătate. Participanții vor putea concura individual sau cu echipa, formată din patru persoane. Costul participării este 500 de lei de persoană, iar pentru echipă –1800 de lei. Se estimează că în competiție se vor înscrie circa 300 de persoane: 200 de persoane la cursa individuală și 25 de echipe a câte patru persoane.

Doritorii de a participa la cursă se pot înregistra din timp pe site-ul gladiator.md, în ziua respectivă înscrierile se vor face în limita locurilor disponibile. Startul se va da la ora 10.00.

Accesul spectatorilor este gratuit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău