Cum vrea să facă bani Donald Trump în ziua în care Joe Biden devine președintele SUA

  • 02 Ianuarie 2021 15:30
Cum vrea să facă bani Donald Trump în ziua în care Joe Biden devine președintele SUA

Un hotel al lui Donald Trump din Washington DC a majorat de peste cinci ori prețul camerelor pentru rezervările făcute în perioada în care Joe Biden va deveni oficial cel de-al 46-lea președinte al SUA, transmite DIGI24.ro.

Potrivit sursei citate, Hotelul Trump International a afișat pe site-ul său tarifele crescute ale camerelor pentru sejururi care coincid cu ceremonia de învestire a președintelui ales Joe Biden.

Potrivit site-ului oficial al hotelului, este necesară o ședere de minim două nopți pentru toți oaspeții care călătoresc în respectiva perioadă. Tarifele sunt crescute la 2.225 de dolari pe noapte între 19 și 20 ianuarie, față de 400 cât era costul unei camere în restul anului.

Nu este singurul hotel din zonă care crește prețurile în contextul acestui eveniment, scrie Politico.

Hotelul Hay-Adams, care este aproape de Casa Albă, a crescut tarifele până la 1.399 dolari pe noapte în perioada ceremoniei oficiale, acestea fiind mult mai mari decât cele obișnuite în restul anului. Aici, prețul mediu al unei camere este de 300 de dolari în mod normal.

Și hotelul St. Regis din centrul Washingtonului a crescut, de asemenea, tarifele. Acestea ajung la o medie de 1000 de dolari pe noapte pentru o cameră care, în mod obișnuit costă 400 de dolari.

Donald Trump nu și-a recunoscut încă înfrângerea în alegerile prezidențiale, deși victoria i-a fost atribuită oficial lui Biden la începutul lunii noiembrie. În schimb, Trump a declanșat o serie de atacuri în justiție punând la îndoială validitatea rezultatelor alegerilor. Dintre zecile de procese intentate de Trump până acum, el nu a câștigat niciunul.

În acest moment nu este clar dacă Trump va participa la ceremonia de învestire a lui Biden.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău