Cum va afecta coronavirusul EURO 2020. Comitetul UEFA se reunește în ședință

  • 02 Martie 2020 16:48
Cum va afecta coronavirusul EURO 2020. Comitetul UEFA se reunește în ședință

Comitetul executiv al UEFA se reunește astăzi, la Amsterdam, în prima sa ședință din acest an, în care se va discuta mai ales despre potențialul impact al coronavirusului asupra desfășurării EURO 2020, competiție ce va începe pe 12 iunie, la Roma, informează Agerpres.

Potrivit agenției DPA, instanța fotbalului european are în program „un schimb de informații” și nu va adopta „măsuri concrete

Al 44-lea Congres al UEFA și tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor, programate marți, vor avea loc așa cum era prevăzut.

Turneul final al Campionatului European din acest an, primul care se va disputa în 12 țări din Europa, printre care România, va debuta peste 102 zile în capitala Italiei. Fotbalul italian este afectat acum de epidemia de coronavirus, Serie A hotărând amânarea meciurilor ce urmau să joace în nordul țării.

Italia este țara europeană cu cele mai multe decese datorate epidemiei de coronavirus (34).

Arena Națională din București va găzdui patru meciuri de la EURO 2020. Astfel, bucureștenii vor putea urmări trei partide din faza grupelor plus un meci din optimi.

Totodată, dacă echipa națională va reuși calificarea la CE, două dintre partidele tricolorilor din faza grupelor s-ar disputa la București.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău