Cum se desfășoară reformele la compania publică ”Teleradio-Moldova”

  • 16 Octombrie 2013 14:09
Cum se desfășoară reformele la compania publică ”Teleradio-Moldova”

Cadrul normativ intern care vizează implementarea unui nou sistem de salarizare la compania publică ”Teleradio-Moldova” este asigurat în măsură suficientă pentru a continua reforma în domeniu.

Cu toate acestea multe dintre formulările din actele normative interne sunt imprecise, lipsite de coerență, corectitudine lingvistică și trebuie revizuite. Sunt concluziile la care au ajuns experții Asociației Presei Electronice, în urma unui studiu privind modul în care se desfășoară reformele la compania publică de radio și televiziune.

Potrivit lui Vasile State, unul dintre autorii studiului, reformele inițiate la Teleradio-Moldova trebuie să aibă finalitate.

Autorii studiului remarcă faptul că documente interne de bază, care asigură reformarea sistemului de salarizare, au fost propuse spre implementare în perioade diferite, ce nu coincid cu termenele preconizate inițial.

APEL monitorizează gestionarea reformelor inițiate la Compania „Teleradio-Moldova” în cadrul unui proiect susținut de Programul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău