Cum pot fi consultate online datele despre valoarea bunurilor imobile

  • 31 Ianuarie 2022 14:57
Cum pot fi consultate online datele despre valoarea bunurilor imobile

Informația despre valoarea estimată a bunului imobil utilizată în scopul impozitării poate fi consultată online, transmite Bizlaw.md.

Potrivit sursei citate, Agenția Servicii Publice a emis o nota informativă prin care anunță că datele pot fi accesată folosind serviciul electronic al instituției.

Serviciul este gratuit și nu necesită o autentificare specială a utilizatorului. Datele expuse sunt depersonificate, căutarea bunului imobil fiind posibilă prin introducerea adresei sau numărului cadastral al bunului imobil.

Accesul extins la datele Registrului bunurilor imobile, cu vizualizarea datelor complete despre bunul imobil, inclusiv a drepturilor înregistrate asupra lui, este posibilă în baza unui contract încheiat cu ASP.

Totodată, dacă doriți să obțineți informația din cadastrul bunurilor imobile pe suport hârtie, puteți comanda documentul online. Adițional, completând o cerere și achitând serviciile prin intermediul sistemului de plăți Mpay, aveți opțiunea de a solicita și serviciile de obținere a informației din registrele de stat (Registrul bunurilor imobile, Registrul de stat al populației, Registrul de stat al conducătorilor de vehicule,  Registrul de stat al unităților de drept, etc.).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău