Cum comentează Maia Sandu votul lui Andrei Năstase la APCE pentru revenirea Rusiei în organizație

  • 28 Iunie 2019 09:16
Cum comentează Maia Sandu votul lui Andrei Năstase la APCE pentru revenirea Rusiei în organizație

Premierul Maia Sandu a comentat, în cadrul unui interviu pentru Radio România Chișinău, decizia colegului ei din Blocul ACUM, Andrei Năstase, de a vota la APCE pentru revenirea Rusiei în organizație.

Astfel, Maia Sandu susține că a fost un gest care a surprins-o. „Am văzut în spațiul public că dl. Andrei Năstase a încercat să explice această decizie. Ați văzut cum a votat colegul meu, Mihai Popșoi din partidul Acțiune și Solidaritate. Până la urmă asta este realitatea. Cred că fiecare trebuie să ne justificăm acțiunile. Noi am zis că trebuie să fim de partea Ucrainei și așa am votat, noi cei care reprezentăm PAS-ul”, a declarat premierul. 

Menționăm că Andrei Năstase, copreședinte al Blocului ACUM și lider al PPDA, precum și Vlad Bătrâncea din partea PSRM au votat în calitate de putați pentru revenirea Rusiei în cadrul APCE. Deputatul PAS, Mihai Popșoi a votat împotriva acestei inițiative. 

Interviul integral cu premierul Maia Sandu va fi difuzat Radio România Chișinău după știrile de la ora 11:00 și va fi publicat pe site-ul radiochisinau.md. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău