Cum a comentat Vadim Krasnoselski declarația Maiei Sandu privind necesitatea retragerii trupelor ruse de pe teritoriul R.Moldova

  • 30 Noiembrie 2020 15:19
Cum a comentat Vadim Krasnoselski declarația Maiei Sandu privind necesitatea retragerii trupelor ruse de pe teritoriul R.Moldova

Liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, sugerează "să nu ne grăbim să facem careva concluzii" cu privire la declarațiile președintelui ales al Republicii Moldova Maia Sandu despre necesitatea retragerii trupelor ruse din regiune.

Potrivit agenției INFOTAG, el a spus într-un interviu pentru posturilor locale de televiziune că "situația trebuie evaluată și să înțelegem că doamna Sandu a trecut printr-o perioadă preelectorală foarte dificilă, o tensiune nervoasă serioasă, o povară enormă".

"Prin urmare, după părerea mea trebuie să facem un pas înapoi, să nu luăm în serios declarațiile inițiale. Și sunt încă convins că toți politicienii care vor veni la putere în Moldova vor avea bunul simț și vor înțelege că procesul de dialog este imposibil fără negocieri. Procesul de negociere nu este un miting, înțelegeți? Doar prin sloganuri nu vom soluționa problemele. Avem nevoie de un rezultat practic, avem nevoie de muncă practică pe acele subiecte care sunt pe ordinea de zi. Și nu numai cu președintele, ci cu grupurile de lucru în format "5+2", a spus Krasnoselski.

Potrivit lui, Transnistria și-a îndeplinit toate obligațiile, iar R.Moldova abia urmează să le îndeplinească.

"Iar aceste lozinci, știți, sunt doar de dragul vorbitului. Trebuie să dăm o șansă, trebuie să avem răbdare și apoi vom vedea. Suntem pregătiți pentru dialog, pregătiți pentru dialog cu orice oficial din Moldova în care au avut încredere oamenii din Moldova. În acest caz, cu doamna Sandu", a repetat liderul de la Tiraspol.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău