Cu mintea deschisă | Despre pace exterioară și interioară

  • 23 Ianuarie 2020 12:51
0%
00:00:00
00:00:00

V-am promis continuarea poveștii despre pace exterioară și interioară începută cu Ina Curic, specialistă pe pace și conflicte, egalitate de gen, scriitoare și cercetătoare. Cum aducem nu doar mai multe femei, dar și mai multă feminitate în societățile noastre la nivel de politici, organizații, comunicare, ne-am întrebat noi în prima noastră întâlnire.

Și uite așa am ajuns firesc la întrebări despre ce ar însemna abordări feminine și masculine? Există cu adevărat așa ceva? Care-i fundamentul științific pentru discuțiile despre energii feminine și masculine? Cum se leagă aceste discuții cu cele despre egalitate de gen, emanciparea femeilor și feminism?

Și pentru că nu ar fi fost corect ca această discuție să rămână doar între femei, azi îl avem alături de noi și pe Sabin Muresan, facilitator, coach, muzician, cu experiență de douăzeci de ani pe patru continente în procese de învățare experiențială, creare a păcii și transformare a conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, muncă în echipă.
Emisiune realizată de Victoria Coroban.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău