Criza din cauza agresiunii militare a Federației Ruse ar putea izbucni la începutul lunii decembrie - Ministerul Apărării de la Kiev

  • 16 Noiembrie 2021 10:37
Criza din cauza agresiunii militare a Federației Ruse ar putea izbucni la începutul lunii decembrie - Ministerul Apărării de la Kiev

Ministerul Apărării de la Kiev a confirmat că există amenințarea destabilizării situației din Ucraina în cursul iernii - transmite ICTV.

Potrivit adjunctei ministrului ucrainean al apărării, Hanna Maliar, criza din cauza agresiunii militare a Rusiei ar putea izbucni la începutul lunii decembrie. Aceasta a subliniat că între Ucraina și partenerii săi occidentali nu există dezacorduri cu privire la mișcările de trupe ruse la frontieră.

"Nu avem dezacorduri cu țările partenere și cu agențiile de informații, cu care facem schimburi de date. Nu există dezacorduri în ceea ce privește cantitatea, intensitatea și mișcările de trupe ruse. Prognozăm diferit, dar, în acest moment, toate prognozele coincid. Perioada aproximativă a crizei ar fi această iarnă, începând din decembrie" - a explicat ministrul adjunct al apărării de la Kiev.

Amintim că Ministerul ucrainean al Apărării a avertizat recent că Rusia planifică să trimită iarna aceasta trupe la granița cu Ucraina. Informațiile în acest sens au fost furnizate de serviciile secrete ucrainene.

Sursa:RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău