Cristofor Aldea-Teodorovici: Am depus demers la organele de drept pentru apariția într-un spot propagandistic a piesei tatălui meu “Inima mea e Moldova”

  • 16 Octombrie 12:04
Cristofor Aldea-Teodorovici: Am depus demers la organele de drept pentru apariția într-un spot propagandistic a piesei tatălui meu “Inima mea e Moldova”

„Referitor la grava încălcarea juridică și morală a apariției într-un spot propagandistic a piesei tatălui meu “Inima mea e Moldova”, am depus demers la organele de drept (care au pârghiile și pentru spațiul cibernetic) - personal și cu ajutorul juristului meu, din momentul în care ce am descoperit și eu conținutul pe toate rețelele, zilele astea”, a scris într-un mesaj pe Facebook interpretul Cristian Aldea Teodorovici.

„Am chemat-o și pe Dna Ghimpu deținătoarea drepturilor de autor asupra textelor scrie de Simion Ghimpu pentru a fi și Dumneaei parte a dosarului.

Am hotărât să acționez cât mai rapid juridic pentru că de obicei facebook și youtube sau alte rețele nu reacționează mereu pozitiv (pur și simplu nu șterg conținutul) dacă raportezi personal copywrite infringement și dacă e început un caz penal sau civil sunt mult mai receptivi. 

Să publici online sau nu pașii protejării tale juridice nu schimbă cu nimic situația dată tristă. Ba mai mult ca atât cel mai des iese că publicăm pe paginile personale fără a avea mari rezultate în loc să găsim modalități de a rezolva cât mai rapid litigiul (mai ales în contextul alegerilor), extirparea materialelor date din mediu online și sper, pedepsirea celor care au încălcat drepturile..

Trist că F. Kirkorov pe vremuri a fost lansat de Petre Teodorovici. Asta fiind “răspunsul” lui profanator pentru fratele mai mic Ion Aldea Teodorovici care și-a dat sufletul pentru neamul lui”, a transmis Cristofor Aldea-Teodorovici pe Facebook.

Precizăm că zilele trecute, pe rețelele de socializare a apărut un clip video anti-UE,  în care interpreții ruși Nikolai Baskov, Filip Kirkorov și Stas Mihailov cântă melodia „Inima mea e Moldova”. La finalul materilului video apare un text prin care oamenii sunt îndemnați să voteze „NU” la referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:5,66 m/s
Thu
9
Fri
7
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Arhivă Radio Chișinău