Cristina Gherasimov, în discuție telefonică cu fostul negociator-șef pentru aderarea Sloveniei la UE

  • 13 Septembrie 20:56
Cristina Gherasimov, în discuție telefonică cu fostul negociator-șef pentru aderarea Sloveniei la UE

Experiența și lecțiile valoroase pe care le-a învățat Slovenia în timpul procesului de aderare, dar și cum pot fi acestea aplicate în parcursul european al Republicii Moldova a fost subiectul abordat de viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, în discuția telefonică cu Janez Potočnik, fost negociator-șef pentru aderarea Sloveniei la UE.

 
„Am avut o discuție bună, astăzi, cu Janez Potočnik, fost negociator-șef pentru aderarea Sloveniei la UE, ex-ministru al Afacerilor Europene al Sloveniei, dar și comisar european pentru Mediu în perioada 2009-2014.
 
Am vorbit despre experiența și lecțiile valoroase pe care le-a învățat Slovenia în timpul procesului de aderare, dar și cum pot fi acestea aplicate în parcursul european al Republicii Moldova.
 
Totodată, am accentuat necesitatea implicării întregii societăți în realizarea obiectivului de țară, astfel încât să ne putem bucura de standarde europene în fiecare localitate și în fiecare casă”, a transmis Cristina Gherasimov pe Facebook. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Thu
18
Fri
17
Sat
19
Sun
19
Mon
19
Arhivă Radio Chișinău