Cristina Balan în calitate de Ambasador al R.Moldova în SUA: „În curând voi prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump”

  • 05 Iunie 2018 08:55
Cristina Balan în calitate de Ambasador al R.Moldova în SUA: „În curând voi prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump”

Președintele Igor Dodon ar fi aprobat candidatura Cristinei Balan în funcția de Ambasador al R. Moldova în Statele Unite ale Americii.

Potrivit ziarulnațional.md, Cristina Balan susține că în curând va prezenta scrisorile de acreditare președintelui SUA, Donald Trump, chiar dacă decretul prezidențial privind numirea sa nu a fost făcut public.

„Toate procedurile legale pentru numirea mea în calitate de Ambasador al R. Moldova în Statele Unite ale Americii au fost îndeplinite. În curând, mă voi prezenta la post pentru a prezenta scrisorile de acreditare președintelui Donald Trump”, a scris Cristina Balan pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mulțumit autorităților de la Chișinău pentru încrederea acordată. „Este un statut care aduce cu sine o responsabilitate deosebită în a continua dezvoltarea relațiilor între țara noastră și SUA”.

Totodată, Cristina Balan a anunțat că-și suspendă calitatea de membru al Partidului Democrat, pe durata mandatului. 

„Le sunt recunoscătoare colegilor pentru întreaga susținere pe care mi-au arătat-o în această perioadă. Sunt bucuroasă să îmi servesc țara la Washington D.C. într-un an determinant pentru drumul vestic al Moldovei”, a mai acumunicat noul Ambasador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău