Cristiano Da Silva de la Sheriff, dorit în naționala R. Moldova

  • 02 Octombrie 2021 12:06
Cristiano Da Silva de la Sheriff, dorit în naționala R. Moldova

Fundașul stânga al echipei Sheriff Tiraspol, brazilianul Cristiano Da Silva, ar putea evolua din anul viitor pentru naționala de fotbal a Rep. Moldova.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani, joacă pentru Sheriff din 2017 și mai trebuie să evolueze în campionatul intern până în vara anului viitor pentru a putea fi convocat la echipa națională a Rep. Moldova.

Fotbalistul a declarat pentru un post TV de la Tiraspol că nu ar fi împotrivă să reprezinte Republica Moldova, după cum informează portalul moldfootball.com.

Conform regulamentului FIFA, un fotbalist poate fi naturalizat, dacă a jucat sau a locuit cel puțin cinci ani la rând în țara care îi oferă cetățenia.

Președinte Federației Moldovenești de Fotbal Leonid Oleinicenco spune că fundașul brazilian este monitorizat de FMF și crede că fotbalistul va fi convocat din momentul în care va fi eligibil, dacă va rămâne să joace la Tiraspol.

Cu Sheriff Tiraspol, Cristiano Da Silva a câștigat trei titluri de campion în Divizia Națională, dar și Cupa Moldovei. În acest sezon, în primele 2 meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, cu Șahtar și Real Madrid, el a oferit trei pase de gol.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău