Crimă în stil mafiot la Moscova: Un oficial rus care supraviețuise unei tentative de asasinat a fost împușcat mortal pe stradă

  • 03 Noiembrie 2019 08:58
Crimă în stil mafiot la Moscova: Un oficial rus care supraviețuise unei tentative de asasinat a fost împușcat mortal pe stradă

Ibragim Eldzharkiev, șeful departamentului Ingușetia al centrului anti-extremism din Ministerul rus de Interne, a fost împușcat și ucis la Moscova, a declarat sâmbătă pentru agenția TASS o sursă din cadrul serviciilor de urgență, transmite mediafax.

„Șeful departamentului pentru Ingușetia al centrului anti-extremism al Ministerului rus de Interne, Ibragim Eldzharkiyev, a fost împușcat mortal pe strada Academicianul Anokhin (în vestul Moscovei)", a declarat sursa.

Conform rapoartelor anterioare, focurile de armă au fost auzite în apropierea clădirii 2 de pe strada Academicianul Anokhin. Două persoane au fost ucise.

Potrivit unei surse TASS din cadrul agențiilor de aplicare a legii, Eldzharkiyev a supraviețuit unei tentative de asasinat în ianuarie 2019, când mașina sa a fost atacată cu focuri de armă în timp ce se deplasa din Cecenia în Ingușetia. Trei polițiști care se aflau în mașină au fost răniți grav. Eldzharkiev nu fusese rănit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău