COVID-19 | După ce Michel Barnier a fost testat pozitiv, negociatorul britanic pentru Brexit s-a izolat după ce a prezentat "simptome ușoare" ale unei posibile infecții

  • 20 Martie 2020 14:46
COVID-19 | După ce Michel Barnier a fost testat pozitiv, negociatorul britanic pentru Brexit s-a izolat după ce a prezentat

Negociatorul Marii Britanii în discuțiile post-Brexit cu Buxellesul, David Frost, s-a izolat după ce a prezentat "simptome ușoare" ale unei posibile infecții cu noul coronavirus, a anunțat vineri Downing Street, potrivit AFP.

Joi, negociatorul UE cu Londra, Michel Barnier, a anunțat că a fost "testat pozitiv" cu COVID-19.

În comunicatul transmis de Downing Street nu se precizează dacă Frost a fost deja supus unui test de depistare.

"David prezintă simptome ușoare și urmează recomandările de a se izola", a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului britanic.

În ciuda pandemiei, Londra refuză în continuare să ia în considerare o prelungire a negocierilor mai departe de sfârșitul anului, după ieșirea Marii Britanii din UE la 31 ianuarie.

Al doilea ciclu de negocieri între Bruxelles și Londra pentru a defini viitoarea lor relație comercială, care trebuia să aibă loc fizic miercuri în capitala Marii Britanii, a fost anulat din cauza pandemiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău