Corturi anticaniculă, instalate în mai multe regiuni ale R.Moldova

  • 20 Iunie 2018 10:51
Corturi anticaniculă, instalate în mai multe regiuni ale R.Moldova

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va reinstala, de astăzi, corturile anticaniculă în mai multe regiuni ale R. Moldova.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului, Liliana Pușcașu, punctele de reabilitare urmează a fi amenajate în cele cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și la Bălți, Cahul și Comrat. În capitală corturile anticaniculă vor activa zilnic de la ora 11.00 până la ora 18.00 în apropiere de Centrul Comercial „1000 de Mărunțușuri”, în prejma „Pieții Centrale”, în apropierea „Pieții Matei Basarab”, pe strada Ginta Latina nr.18 și pe strada Calea Ieșilor nr.1.

Potrivit informațiilor IGSU, doar în două zile, timp în care au funcționat corturile, la acestea s-au adresat 5432 de persoane. Oamenii au avut parte de apă și posibilitatea de a se proteja de soare în orele zilei cu temperaturi ridicate. În total, pe parcursul săptămânii trecute, în țară au funcționat 11 corturi amenajate de salvatori în orașele Chișinău, Bălți, Cahul, dar și în centrele raionale Comrat, Căușeni și Cimișlia. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău