Coronavirus - Un cetățean italian, testat pozitiv în regiunea Lombardia

  • 21 Februarie 2020 10:14
Coronavirus - Un cetățean italian, testat pozitiv în regiunea Lombardia

Un cetățean italian a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, conform unui comunicat emis vineri dimineață de regiunea Lombardia, citat de Reuters.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost internat într-un spital din orașul Codogno, situat în nordul țării, și este supus unor teste suplimentare, se precizează în comunicat.

Dacă rezultatele se confirmă, acesta ar fi al patrulea caz de coronavirus înregistrat în Italia, după ce o altă persoană din Italia și doi turiști chinezi au fost testați pozitiv, notează Reuters.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat joi seară că, deși se înregistrează un declin continuu al numărului de noi cazuri de infecție cu coronavirus în China continentală, există în continuare riscul ca epidemia să se răspândească în afara țării. ''Suntem încurajați de această tendință, însă nu este momentul pentru delăsare'', a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei informări de presă la Geneva. Până joi seara, 25 de țări raportaseră 1.076 de cazuri la OMS.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău