Coronavirus: China raportează 31 de noi cazuri și 4 decese

  • 30 Martie 2020 08:08
Coronavirus: China raportează 31 de noi cazuri și 4 decese

China a raportat luni 31 de noi cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, precum și 4 decese, conform celor mai recente cifre date publicității de Comisia Națională de Sănătate, transmite dpa, pre;uat de Agerpres.

Dintre noile cazuri, niciunul înregistrat în provincia Hubei, 30 au fost aduse din afara granițelor, potrivit autorităților medicale chineze. O singură persoană din provincia Gansu, în nord-vestul Chinei, s-a îmbolnăvit prin transmitere locală.


Toate cele 4 decese s-au produs în provincia Hubei, epicentrul inițial al focarului epidemiei COVID-19, unde măsurile de izolare încep treptat să fie ridicate.

De când noul coronavirus a început să se răspândească în decembrie anul trecut, pe teritoriul Chinei s-au infectat 81.470 de persoane, iar 3.304 și-au pierdut viața.

Întrucât așa-numitele "cazuri importate" au ajuns să reprezintă marea majoritate a noilor cazuri raportate, Consiliul de Stat al Chinei a declarat duminică că transmiterea locală a COVID-19 a fost "practic stopată".

 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,74
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău