Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID - imunizat cu doza de rapel

  • 26 Ianuarie 2021 13:33
Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID - imunizat cu doza de rapel

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță, a primit marți doza de rapel.

El a fost imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Carol Davila" București, informează pagina de Facebook a Platformei naționale de imunizare.

Medicul a fost vaccinat cu prima doză pe data de 5 ianuarie.

El sublinia atunci că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală sigură, eficientă și rapidă prin care se poate reveni la normalitate.

"Știința a triumfat, știința este alături de noi, știința este alături de oameni și ne-a oferit, printr-un efort fără precedent al tuturor cercetărilor la cel mai înalt nivel, apariția într-un timp cât se poate de scurt a unui vaccin care îndeplinește toate standardele de siguranță și de eficacitate. (...) Vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală, sigură și eficientă și rapidă prin care noi putem, împreună și doar împreună, să revenim la normalitate", afirma Valeriu Gheorghiță. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău