Cooperarea moldo-germană, discutată de ministra Sirețeanu cu Ambasadoarea Germaniei, Margret Eubber

  • 19 Aprilie 2023 17:16
Cooperarea moldo-germană, discutată de ministra Sirețeanu cu Ambasadoarea Germaniei, Margret Eubber

Ministra Veronica Sirețeanu s-a întâlnit cu E.S. Margret Maria Uebber, Ambasadoarea Republicii Federale Germania, însoțită de Claudia Hermes, directoarea de țară a GIZ Moldova, în cadrul unei vizite la minister, se arată în comunicatul Ministerului Finanțelor.

Interlocutoarele au vorbit despre situația bugetară, prioritățile curente și cele pe termen mediu, printre care se regăsesc: aprobarea Cadrului Bugetar pe Termen Mediu, finalizarea proiectului politicii fiscale pentru anul viitor și rectificarea bugetului pentru anul curent, politica de salarizare, dar și alte subiecte de interes comun.

Ministra Finanțelor a mulțumit pentru sprijinul valoros și continuu acordat Republicii Moldova de Germania, inclusiv în gestionarea crizei refugiaților și a crizei energetice, exprimându-și încrederea că relațiile de colaborare viitoare vor continua.

Excelența sa, Margret Maria Uebber a comunicat despre deschiderea Germaniei de a sprijini în continuare Republica Moldova, în special în consolidarea reformelor și politicilor care vor apropia țara noastră de Uniunea Europeană. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău