Consumul de cartofi reduce riscul de apariție a cancerului gastric

  • 03 Decembrie 2015 13:54
Consumul de cartofi reduce riscul de apariție a cancerului gastric

Potrivit cercetătorilor chinezi, care au efectuat recent un studiu, includerea în dietă a unor cantități importante de legume cum ar fi conopida, cartoful și ceapa reduce riscul de apariție a cancerului gastric, scrie RADOR.

De asemenea, apariția cancerului la ficat poate fi prevenită consumând destul de des varză albă și varză de Bruxelles, precum și țelină.

Toate aceste legume conțin o cantitate mare de vitamina C, care este un important antioxidant.

Vitamina C este unul din micronutrienții esențiali pentru organismul uman, având rol antioxidant, intervenind în catalizarea reacțiilor chimice.

Cercetătorii chinezi au reamintit faptul că sarea, alcoolul și conservele cresc riscul de apariție a cancerului gastric.

Puteți reduce riscul de cancer la stomac, renunțând la fumat și prin limitarea alcoolului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:1,03 m/s
Sun
3
Mon
1
Tue
1
Wed
3
Thu
2
Arhivă Radio Chișinău