Consiliul Suprem de Securitate se va întruni mâine în ședință. Concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, pe ordinea de zi

  • 25 Februarie 2021 12:48
Consiliul Suprem de Securitate se va întruni mâine în ședință. Concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, pe ordinea de zi

Mâine va avea loc o nouă ședință a Consiliului Suprem de Securitate, în cadrul căreia vor fi discutate mai multe subiecte, inclusiv cel referitor la concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, anunță un comunicat al președinției.

După încheierea ședinței, președinta Maia Sandu va susține un briefing.

Anterior, Maia Sandu a declarat că și majorările prețurilor la carburanți ar urma să fie discutate la Consiliul Suprem de Securitate.

De asemenea, Platforma DA a solicitat ca CSS să pună în discuție problema hidrocentralelor pe râul Nistru, precum și situația de la Calea Ferată a Moldovei.

Va fi a doua ședință a Consiliului Suprem de Securitate, după schimbarea componenței acestuia, prin decizia președintei Maia Sandu. Ea și-a desemnat câțiva consilieri în cadrul CSS, pe doi deputați ai PAS, Igor Grosu și Sergiu Litvinenco, și pe deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău