Consiliul de Supraveghere al „Teleradio – Moldova” are un nou președinte

  • 03 Martie 2020 18:25
Consiliul de Supraveghere al „Teleradio – Moldova” are un nou președinte

Cu șase voturi pro și unul împotrivă, Violeta Cojocaru a fost aleasă președinte al Consiliului de Supraveghere a Instituției Publice Compania „Teleradio – Moldova” (CS). Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a CS, desfășurată astăzi.

„Pentru perioada de trecere o să lucrez pentru a asigura continuitatea ședințelor CS (...) Va fi o perioadă scurtă, dar o să revizuim managementul, ca să nu ne vedem doar o dată pe săptămână”, a spus Violeta Cojocaru.

Tot în ședința de astăzi, 3 martie, membrii CS au luat act de solicitarea de demise din funcția de președinte al CS a lui Nicolae Spătaru, care pe 4 martie își încheie mandatul. Prin urmare, Nicolae Spătaru va continua, să își îndeplinească atribuțiile de membru al CS până în ziua de mâine.
La ședință au participat 7 membri ai CS.

Violeta Cojocaru este doctor habilitat în drept, decan al Facultății de Drept de la Universitatea de Stat din Moldova. Pe 9 aprilie 2019 a fost aleasă membru al Consiliului de Supraveghere în urma unui concurs desfășurat de Consiliul Audiovizualului.

Precizăm că CS este constituit din 9 membri, personalități publice cu calificări profesionale în diverse domenii și își desfășoară activitatea în baza propriului regulament de organizare și funcționare, aprobat de către acesta.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău