Consiliul de Observatori și-a ales președintele

  • 14 Martie 2015 14:00
Consiliul de Observatori și-a ales președintele

Ludmila Vasilache a fost aleasă în funcția de președinte al Consiliului de Observatori (CO) al IPNA „Teleradio-Moldova”.

Noul președinte al CO a fost ales cu votul a patru membri ai Consiliului de Observatori din cei șapte prezenți la ședința de astăzi, 14 martie, potrivit trm.md.

Noul președinte al CO a declarat că își propune deblocarea situației în care se află Compania „Teleradio-Moldova”. Unul dintre obiectivele anunțate este alegerea președintelui Companiei. Ludmila Vasilache este de profesie jurnalist, a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), iar anterior a fost angajată a Companiei „Teleradio-Moldova”.

La 5 martie 2015, Parlamentul a numit pentru o perioadă de patru ani patru membri noi în CO: Vitalie Țapeș, Stela Nistor, Ludmila Vasilache, Lilia Gurez. Pentru suplinirea a încă două funcții rămase vacante de membru al CO, Consiliul Coordonator al Audiovizualului urmează să organizeze un nou concurs public. CO este organul de conducere al Companiei „Teleradio-Moldova” și poate numi în funcție sau demite conducerea instituției.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Câțiva nori
Umiditate:72 %
Vint:5,14 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău